T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
BALIKESİR / ERDEK - Atatürk İlkokulu

Okul Müdürü- Atilla GÜRBÜZ

Eğitim Devletlerin, toplumun ve bireylerin mutluğu için en iyi çözüm yoludur. Eğitim, toplumun geleceğine yatırım yapmaktır. Bu anlayıştan hareket ederek Atatürk İlkokulu olarak, gelişen 21.yüzyılda yüksek standartlarda eğitimi vermeyi amaçlıyoruz. Atatürk ilke ve inkılâplarını benimseyen ve Atatürkçü düşünce sistemi doğrultusunda hareket eden, teknolojiyi etkili biçimde kullanabilen, plânlı çalışma alışkanlığına sahip, yaratıcılıkları gelişmiş, kendilerine güvenen, sistemli düşünebilen, üretken, verimli, ülkenin ekonomik ve sosyal kalkınmasına katkıda bulunabilen bireyler yetiştirmeyi hedefliyoruz.

İçinde bulunduğumuz çağ bilgi çağıdır, teknoloji çağıdır. Bu doğrultuda gereksinimlere karşılık verebilecek bir eğitim-öğretim ortamı hazırlamak temel prensibimiz olmalıdır. 21.yüzyılda gelişen ve sürekli değişen dünya standartlarında bizler de ülkemiz adına gereken katkıyı en iyi eğitimi vererek yapabiliriz.

Eğitimde kaliteyi yükseltmek için doğru bir planlamanın yapılması gerektiğine inanıyoruz. Bu noktada okul yönetimimiz, öğretmen arkadaşlarımız, başta okul aile birliğimiz olmak üzere tüm velilerimiz ile okulumuzu daha iyi bir seviyeye getirmek için uygulamaya koyduğumuz bu planlama doğrultusunda hareket ediyor ve bilimi yol gösterici olarak kabul edip örnek okul misyonu ile çalışmalarımızı yapıyoruz.

                                                                                                                                          

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.12.2019 - Güncelleme: 28.09.2022 10:23 - Görüntülenme: 1844
  Beğen | 0  kişi beğendi