Ekm

May

Okulumuz Anasınıf Öğretmeni Fatma Başar'ın Anasınıfı A şubesi öğrencileri ile yapmış olduğu eTwinning projesi " HELLO I AM WORLD "( MERHABA BEN DÜNYA) final ürününü Okul Müdürümüze, Müdür Yardımcımıza ve Okulumuz Öğretmen- öğrencilerine yapmış oldukları etkinlikleri anlattılar.

May

03.05.2023 tarihinde ilçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunlarında okulumuz dereceye girmiştir.

2-A  sınıfı öğrencileri " Yağ Satarım Bal Satarım" oyununda İlçe 1.olmuştur.

3-B sınıfı öğrencileri  "Mendil Kapmaca" oyununda ilçe 1.olmuştur.

4-C sınıfı öğrencileri  "Kaleli Yakan Top" oyununda İlçe 3.olmuştur.

Öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik eder ilimizde yapılacak olan Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında başarılar dileriz.

Ekm

Tüm öğretmen ve öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte 4 ekim hayvan haklarını koruma günü kutlandı.

Eyl

Trafikte Yaya Önceliği Kampanyası ile İlgili Farkındalık Çalışmasını Öğrencilerimizle Beraber Gerçekleştirdik.