May

Akıl ve Zeka Oyunları, Balıkesir İl Müsabakasına giden öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

Atatürk İlkokulu Bandırma Kuşcenneti Milli Parkı ve Bandırma Müzesi gezisi

Nis

Uçurtma şenliğine katıldık. Neşeli dakikalar geçirip çok eğlendik.

Nis

23 Nisan gösterilerinde bulunan tüm öğrencilerimizi tebrik eder okulumuzun tüm öğrencilerinin bayramlarını kutlarız.

Nis

Okulumuz öğrencileri İlçemizde düzenlenen Akıl ve Zeka oyunları turnuvasında derece aldılar.

kendilerini ve ailelerini tebrik ederiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulünün 103.yılı okulumuzda kutlandı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Yeşilay Haftası Kutlama Programı kapsamında okulumuzda yapılan etkinlik öğrencilerimiz tarafından ilgi ile karşılandı.

Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz Sıfır Atık Projesi kapsamında Atıktan Sanata İleri Dönüşüm yarışması sonucu anasınıfı öğrencileri tarafından ortaya çıkan eserlerimiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yapılan Deyim ve Atasözleri etkinliğinden çıkan ürünlerle okul sergisi yapıldı.

Bu sergiye İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sinan KARAHAN katılarak bizlere şeref vermiştir.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Şubat Ayı Faaliyet Planında yer Atasözleri ve Deyimler Etkinliği tüm okulumuz sınıflarınca yapıldı.

27 Şubat Salı günü

Sayın Valimiz İsmail USTAOĞLU'nun açılış konuşması ile Veli Akademisi çalışmaları başlatılmıştır.

Veli Akademisinin ilk konusu olarak "Çocuklarda Sınırlar ve Sorumluluk Bilinci Geliştirme" semineri

Sayın Kaymakamımız Abdullah ATAKAN ATASOY ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erbil CAMGÖZ' ün katılımıyla yapılmıştır.

Şbt

Okulumuz 1-D Sınıfı öğrencilerimiz, öğretmenleri Emine KARAGÖZ ile ebru sanatı etkinliği yaparken hem eğlendiler, hem öğrendiler.